Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    На мен ми казаха цифра от 480 лв в Армеец за гражданска и каско при оценка от 7500лв (само за ориентир го казвам) което прави оценка от над 15 бона ако се плаща 1000 каско
    Ами на 7500 трудно ще я оценят защото максималното подзастраховане е 20%, а средната оценка на 159 2006 г. е 13000 лв.демек минимум около 11-11500 лв.

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Така бива, защото ги пердашат на най-високата оценка по Шваке а това си е дърво. Кола къде струва 10-12к. лв. файда да я пишеш на 15 си е само откъм набутване, защото ако стане нещо недай боже, ти я плащат на средна забележете пазарна цена, джам да строшиш ти се хваща най- евтиния китаец и т.н. и в един момент си се набил за нема нищо.
    На мен джама ми го платихаоригинален по цена на Аутоиталия.Има голямо значение къде застраховаш колата.Армеец заедно с Булинс са най големите греди -
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Мъро,батка аз питах за друга кола тогава просто посочех цифри за пример оценка-и цена на каско за да се направи съпоставка колко би била оценката ако каското е 1000

Някой бе споменал тука чее говорел с собственика на тая,ма не намерих коментарите http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=5qww69
      Last edited by don_pepone; d.m.y г., 21:21.
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Ами на 7500 трудно ще я оценят защото максималното подзастраховане е 20%, а средната оценка на 159 2006 г. е 13000 лв.демек минимум около 11-11500 лв.

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

На мен джама ми го платихаоригинален по цена на Аутоиталия.Има голямо значение къде застраховаш колата.Армеец заедно с Булинс са най големите греди -
        И е така и не е така, ти реално си си платил скъпия джам, още като си застраховал
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
          И е така и не е така, ти реално си си платил скъпия джам, още като си застраховал
          Ми бъркаш и грешиш ! И аз да подкрепя на Тони думите .. за моя джам платиха Генералите 500 и кусур лева - аз го взех директно от Милано Моторс - за 3-ти път да пратя много поздрави на Миро (не че следи форума де). Каското ми е точно 785 лв. Сега чакам и мангизите за бодито и влиза при бай ви Токич за рефрешмънт. .. Така че каското ми е избито и даже съм още толкова напред !
          Last edited by DiStefano; d.m.y г., 21:54.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            Ми бъркаш и грешиш ! И аз да подкрепя на Тони думите .. за моя джам платиха Генералите 500 и кусур лева - аз го взех директно от Милано Моторс - за 3-ти път да пратя много поздрави на Миро (не че следи форума де). Каското ми е точно 785 лв. Сега чакам и мангизите за бодито и влиза при бай ви Токич за рефрешмънт. .. Така че каското ми е избито и даже съм още толкова напред !
            А на колко е застрахована твоята кола и гражданската в Генералите ли е
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

А на колко е застрахована твоята кола и гражданската в Генералите ли е
              Утре ще проверя полицата и ще напиша. Сега не ми се слиза до колата. Знам само сумата за застрахователната премия. Полицата е комбинирана.

Comment

Грешиш отново.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Винаги съм се чудил каква е тази радост, че застрахователя платил скъпа част или, че някой си избил застраховката. Да не би някой сериозно да смята, че е по-голям дявол от дявола? Цената каско за няколко години достига сборна сума по-голяма от остатъчната стойност на автомобила. Факт. Единствената далавера в каското е да нямаш каско.
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Винаги съм се чудил каква е тази радост, че застрахователя платил скъпа част или, че някой си избил застраховката. Да не би някой сериозно да смята, че е по-голям дявол от дявола? Цената каско за няколко години достига сборна сума по-голяма от остатъчната стойност на автомобила. Факт. Единствената далавера в каското е да нямаш каско.
                    Така си мислиш само ти и група руски учени.Като се треснеш с 9-та друго ще мислиш, като само с един фар например си избил половината премия

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Така си мислиш само ти и група руски учени.Като се треснеш с 9-та друго ще мислиш, като само с един фар например си избил половината премия
                      Ми по принцип мен ме блъскат и си плащат. В Каското касичката я захранват кадърните и разумни шофьори, а я точат тия дето не знаят къде се намират на GPS-а и дали карат назад или напред и отделно измамници, които не са малко, има хора живеят само от застрахователни измами. Техните далавери също са включени в премията на другите - много ясно, че никой няма да работи на загуба. Това разбира се е много грубо обобщение, но в общи линии. .. Като се очеша някъде сам няма да ходя да се моля на бай уй за 100лв и да чакам ред в тенекеджийното на бай чеп, един фар е 200лв без отстъпки А и откакто спрях да правя каско на колите съм вече 10хил лв напред като си махна зулумите остават 8 може да си купя една друга кола.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Като се замисля клко пари плаща шефа ми за 7-мицата си... към 6 бона годишно,а аз си търся кола за 8

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          Като се замисля клко пари плаща шефа ми за 7-мицата си... към 6 бона годишно,а аз си търся кола за 8
                          Събери 10 и идвай да ти дам моята .. щото май ще си стои паметник в гаража.

Каското лично аз го правя най-вече заради кражбите, не толкова за ПТП.

Comment

• Няй -съм навит да е кола от форума ,а не няква щайга от джамбаз,ама няма как да се кача на комби

Comment

• Аз 4 поредни години плащах по около 2х.лв за 159-ката тази последната преди да е дам беше 1400лв премията.
                              За Аудито сега плащам отново по 2 -а бона,полицата си я сключвам аз и дори съм я завишил със 30% за официален сервиз или само оригинални части ако има щета.
                              По интересното е ако изчезне автомобила и след два дни ти се обадят за 5 бона откуп,какво правиш няма мърдане,а който е застрахован може спокойно да им каже да се Ши.........
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Пепоне, комбито на 159 е по-красиво от седан модела (лично мнение). А тази на Дистефано е може би най-добрият избор от тия които се предлагат като се вземе предвид състояние/екстри/цена и като бонус това, че знаеш че колата е наистина гледана
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X